Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Η Προστατευτική Αύρα

Η Προστατευτική αύρα είναι μια μεγάλης δύναμης προστατευτική τεχνική. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική και εφαρμόστε την για 7 ημέρες. Η τεχνική της προστατευτικής αύρας είναι ένα επιπλέον κλειδί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε θετικότητα στη ζωή σας και η θετικότητα προσελκύει θετικότητα. 
Ότι εκπέμπεις στο Σύμπαν αυτό και λαμβάνεις.

Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε: στο σπίτι, μέσα σε κόσμο, στο γραφείο, στο λεωφορείο, παντού. Δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε τα μάτια για να την κάνετε, αν και κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αρχή. Όταν εξασκηθείτε λίγο μπορείτε να την κάνετε αυτόματα και κατά βούληση. 

Τα Μυστικά του Δημιουργικού Οραματισμού

Συχνά τα οικονομικά μας προβλήματα προκάλεσαν εσωτερική απόρριψη ή φόβο προς την αλλαγή. Ο φόβος για το άγνωστο πιθανόν να προξενήσει διακοπή των διανοητικών και δημιουργικών ικανοτήτων μας. 

Τοποθετώντας μας έτσι στη "βολική ζώνη" της μετριότητας. Αυτός είναι ο έμφυτος μηχανισμός επιβίωσης – να αποφεύγουμε το στρες με κάθε τρόπο, είτε προξενείτε από μεγάλη επιτυχία ή αποτυχία. 

Η εσωτερική μας συνείδηση έχει επίγνωση του γεγονότος ότι υπερβολικό στρες ίσως οδηγήσει σε άγχος και ασθένεια. Επομένως, ο νους μας, ψάχνοντας να βρει έναν τρόπο να αποφύγει το στρες (που προέρχεται από οποιοδήποτε είδος αλλαγής, θετικής ή αρνητικής) μπορεί να μας απομακρύνει από τους στόχους μας...